Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 500 gram kokkels
  • 250 gram gekookte pasta
  • Half bosje peterselie
  • 3 stuks knoflooktenen
  • Half glas witte wijn
  • 50 ml koksroom
  • 3 x draaien aan de verse zwarte pepermolen
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 stuks tarbotfilet met huid van +/-250gr
  • verse zeekraal +/- 50gr
  • zwarte gemalen peper
  • Zout (tafelzout en zeezout)
  • roomboter
  Druk artikel af Verstuur artikel

Benodigdheden:
  • 1 kg mesheften (alleen de hele schelpen gebruiken)
  • Bosje peterselie, fijn gehakt
  • Citroensap
  • Halve rode ui, fijn gesnipperd
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIngrediënten
  • 4 tarbotfilets (ca 175gr)
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 12 beetgaar gekookte asperges
  • takjes kervel
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • 20 Mesheften (ongeveer 500gr.)
  • 3 gram verse gember
  • 2 lente uitjes
  • plantaardige olie
  • 1 theelepel hete chilisaus
  • koriander
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels vissaus
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • 1 kg mesheften
  • Gelatine
  • Philadelphiakaas
  • slagroom
  • mayonaise
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • Venkel
  • 1 kg messchelpen
  • charlotjes
  • bieslook
  • olijfolie
  • bieslook
  • visfond of visbouillon
  • ongeslagen room
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • 2 tomaten
  • 1 uitje
  • 4 tarbotfilets (ca 160 gr.)
  • 1 liter visbouillon
  • 2 eetl. Slaolie
  • 2 eetl. Fijngeknipte bieslook
  • zout en peper

  Druk artikel af Verstuur artikel

Kook eerst de rijst. Neem 3-4 mesheften per persoon als voorgerecht. Maak een pasta van 1 el sesamolie, een snuf suiker en 1 el zwarte bonensaus (per persoon). Verhit zonnebloemolie in een diepe pan en bak de pasta aan. Voeg 1 teentje geperste knoflook, 1 cm geraspte gember en een ½ fijngesneden chilipeper toe.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • 4 stuks tarbot filets (+/- 150gr)
  • 1 cm gember
  • 1 sjarlotje
  • sojasaus
  • 1/2 Spaanse peper 
  • citroen
  • sesamolie & zonnebloemolie
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • 300 gr Diepvries bladerdeeg
  • 80 gr gehakte sjalotjes
  • 120 gr wortelen
  • 40 gr bleekselderij
  • 80 gr prei
  • 40 gr boter
  • 1 uitgeperste knoflookteen
  • 2 takjes tijm
  • 400 gr kokkels
  • 6 dl gezeefd kokkelnat
  • 12 verse champignons
  • wat gehakte peterselie
  • 1 eidooier
  • zout en peper
  • bloem
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ingrediënten
  • 1 kg verse of bevroren messchelpen
  • peterselie
  • Knoflookpoeder

  Druk artikel af Verstuur artikel