direct naar de content

GOED & GEMOTIVEERD PERSONEEL

Alle onderdelen van Seafarm groeien snel. Voor ons restaurant, groothandel en productie zijn wij altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Kom jij bij ons werken? 

Ik wil contact

Vacatures

Over Seafarm

25 jaar geleden begon zeevisser Adri Bout samen met compagnons met het kweken van tarbot, met water uit de unieke zoutwaterbron onder de kwekerij. In 2010 stapte zijn zoon Dave Bout ons bedrijf in. Hij startte met het restaurant en ging het bronwater ook gebruiken om schaal- en schelpdieren met een unieke kwaliteit te leveren.
Ondertussen vaart het meest innovatieve en duurzame schip voor de mesheftenvisserij op de Noordzee en zijn we wereldwijd de eerste met een ASC certificaat voor het kweken van platvis. 

Over Seafarm

Geef jij de ultieme beleving aan onze gasten of
steek jij jouw handen uit de mouwen in de productie?

Laat je gegevens achter.

Binnen drie dagen bellen we je om kennis te maken.

Ik wil solliciteren bij Seafarm

Vacatures

Dit zeggen je collega's

'Ik ben trots om hier te werken. Dat ik deel uitmaak van Seafarm. Ze doen heel veel goede dingen. Zoals de nieuwe boot die we hebben en waarvoor de Koning op bezoek kwam. Wie kan er nou zeggen dat de Koning bij zijn werk op bezoek kwam? Ik nu wel!' 

- Natasja

'Medewerkers zijn op hun best als hun werk-privébalans gezond is. Daarom streven we ernaar dat werkdagen, juist ook in het hoogseizoen, niet langer zijn dan 10 uur. We werken graag hard, maar de balans blijft. ' 

- Simone

'2 tot 3 keer per jaar bedenken we vanuit de keuken een nieuwe kaart. Iedereen denkt erover mee, van leerling tot chef. We organiseren een proeverij voor onze collega’s van de bediening. Zij proeven en geven feedback. Zo komen we samen tot een mooi resultaat.'

- Michel

Klaar om het verschil te maken?

We ontmoeten je graag!

Ik wil contact