SEAFARM

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Geaffineerd in Oosterschelde bronwater. Zilt en puur, dat proef je! Seafarm is een Europese leider in de handel in schelp- en schaaldieren, onze eigen oesters, mesheften en gekweekte tarbot. 

Pionier en Europees leider in de kweek van duurzame, toekomstbestendige maar vooral smakelijke tarbot. Gekweekt zonder hormonen of antibiotica, dus gezond voor het dier zelf en voor de consument.

Mesheften, zeer populair in Zuid-Europa, vissen en verwerken wij zelf. Seafarm beheert daarmee de keten op duurzame wijze.


Op vrijdag serveren we een vismenu voor 35 euro, waarbij u voor het hoofdgerecht zelf uw vis uitkiest samen met de chef. Reserveren via proeverij@seafarm.nl.


TAKE AWAY

Thuis genieten van feestelijke fruits de mer of een heerlijke moot tarbot. Natuurlijk met alle sauzen en garnituren. Bekijk het menu. Bel en bestel via takeaway@seafarm.nl.


Heel vaak volgeboekt, daarom bieden we nu een online reserveringstool voor onze rondleiding bij Seafarm. Inclusief versnapering. Boek hier +[31] 113 371 828


TEAM SEAFARM

Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat gelooft in de toekomst van duurzame kweek en de kwaliteit van onze schelpdieren en zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.

  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verdund in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!