Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Seafarm is binnen één seizoen gegroeid tot een van de meest geliefde visrestaurants in Zeeland. We zijn trots op onze nummer 1 positie in Tripadvisor. De afgelopen jaren was het restaurant een proeflokaal gekoppeld aan onze tarbotkwekerij en schelpengroothandel. De iconische locatie onderaan de Stormvloedkering zorgt dat gasten op ons terras bijna met hun voeten in de Oosterschelde zitten. Goed voor een instant vakantiegevoel. Luxueuze fruits de mer plateaus en perfect bereide tarbot zijn onze signature gerechten. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren Medewerker Bediening.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIk ben Juul Meusen, ik ben 19 jaar en kom uit Haelen (Limburg). Ik studeer toegepaste Biologie aan de HAS hogeschool in Venlo. Voor school moest ik een onderzoeksstage van 20 weken lopen.

Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in aquacultuur, met name viskweek, ben ik een stage gaan zoeken welke hier bij paste. Na wat zoeken en rondvragen ben ik via via bij Seafarm terecht gekomen. Het werd al snel duidelijk dat Seafarm anders is dan andere bedrijven en ondernemingen. Hun manier van denken, het benaderen van problemen en hun visie is niet gericht op alleen maar zo veel mogelijk winst maken. Seafarm heeft voorop staan om dit op een zo duurzame en innovatieve manier te doen, ze wachten niet tot anderen met oplossingen komen maar zoeken zelf naar de oplossing. Door het constant zoeken naar verbeteringen lopen ze voorop in de sector.
Mijn stage bestond uit een onderzoek naar waterkwaliteit en zo veel mogelijk ervaring opdoen binnen de sector.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Mijn naam is Tom Roelofzen en ik ben 18 jaar. Ik woon op dit moment in Hierden (bij Harderwijk).

Sinds mijn jeugd ben ik al geïnteresseerd in Aquacultuur en met name het kweken van vis. Deze interesse was er nog steeds bij het afronden van de HAVO. Daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor de opleiding Dier en Veehouderij op de Hoge Agrarische School (HAS). Na deze opleiding wil ik de Master-opleiding Aquacultuur en Visserij in Wageningen gaan volgen.

Op de HAS wordt er weinig op het gebied van Aquacultuur gedaan. Om mijn kennis over aquacultuur te verbreden wordt ik dan ook geacht zelf de nodige actie te ondernemen. Aangezien ik mijn stages zelf mocht uitzoeken, viel mijn keuze al snel op het innovatieve bedrijf  Seafarm B.V. Meerdere malen kwam ik dit bedrijf tegen op internet, vakbladen en zelfs op TV(!). Al snel werd duidelijk dat Seafarm totaal verschilde in vergelijking met de veelvoorkomende paling- of meervalkwekerijen. Seafarm kweekt namelijk tarbot op een duurzame en verantwoorde manier. Mijn stage bood mij de kans om mezelf verder te verdiepen in dit bedrijf en in de sector.
  Druk artikel af Verstuur artikel