Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Bij Seafarm is het nu ook mogelijk om onze visproducten thuis te bereiden. Via takeaway@seafarm.nl bestel je namelijk een heerlijk menu. Afhaaltijd tussen 11.30 en 20.00 uur.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Altijd al eens een kijkje willen nemen in onze viskwekerij? Dat kan! Voor €12,50 (kind tot 12 jaar € 7,50) krijg je een exclusieve tour achter de schermen. De prijs is inclusief een consumptie en een heerlijke amuse. De rondleidingen zullen plaatsvinden op 23 maart, 13 april, 25 mei, 15 juni, 6 juli, 17 augustus, 14 september, 19 oktober, 16 november en 14 december 2019. Er wordt om 10.45 uur verzameld in het restaurant. Inschrijven is een vereiste en kan via: proeverij@seafarm.nl
  Druk artikel af Verstuur artikel

Let op: Zaterdag 29 september a.s. zijn wij gesloten wegens afhuur. We zijn weer geopend vanaf 17.00 uur!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Wij zijn tot 6 januari alle dagen geopend, behalve 1e kerst en nieuwjaarsdag. Daarna vanaf 7 januari gesloten tot en met 7 februari.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Seafarm Seafood & Proeverij is een proeflokaal inpandig in het gebouw van Seafarm in Kamperland. Het proeflokaal vormt de laatste schakel tussen de verwerking van de producten en de eindconsument. Op deze manier is de consument altijd gegarandeerd van de meest verse kwaliteit die op dat moment in de markt verkrijgbaar is.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bij Seafarm en in hun broedhuis Fry Marine houden zich bezig met aquacultuur. Dit is het kunstmatig kweken van vis, schaal- of schelpdieren, zoals oesters, kreeften en mosselen. Het ministerie van Economische Zaken geeft subsidie aan projecten waarbij partijen in de visketen investeren in aquacultuur.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Op initiatief van Murre Techniek is er samen met Seafarm een nieuwe stoomkoker ontwikkeld die met een korte verhitting toch een maximaal kookgewicht bewaart. Dit leidt tot meer efficiency voor Seafarm.
  Druk artikel af Verstuur artikel

In de directe omgeving van Kamperland maar ook de rest van Noord-Beveland is veel natuur en zijn er bezienswaardigheden die per fiets of te voet uitstekend bezichtigd kunnen worden. Ook zijn er onderweg volop mogelijkheden om even uit te rusten en een hapje of een drankje te nuttigen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

De visserij op mesheften dient verder ontwikkeld en verduurzaamd te worden. Seafarm is bezig met het testen van deze innovatieve visserijtechniek, samen met enkele partners. Het doel is een nieuw visssysteem te ontwikkelen op basis van pulstechniek. Zie het stukje in Visserij Nieuws hieronder.
  Druk artikel af Verstuur artikel

In Kamperland wordt een broedhuis voor de kweek van vissen geopend. Zoals tarbot en tong. De visjes worden in een gesloten systeem gekweekt, zonder toevoeging van antibiotica of andere medicijnen. Het bedrijf Fry-Marine verzorgt de exploitatie.
  Druk artikel af Verstuur artikel