Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Schelpdieren > Oesters (Crassostrea gigas, Ostrea edulis)
Oesters (Crassostrea gigas, Ostrea edulis)
Het Zeeuwse oesterhuis van Seafarm B.V. word gevoerd onder de merknaam: Renart Boulon; dit is ontstaan vanuit passie voor en kennis van oesters. Aan de basis van de verfijnde smaak van de Renart Boulon oester ligt het zilte bronwater, opgepompt uit onze waterputten, waarin de oesters tot rust komen en affineren, rijpen. Hierin is Renart Boulon uniek. Door een speciaal affineerproces nemen de oesters de mineralen en voedingsstoffen op uit het zuivere bronwater. Dit zorgt dat de oesters van Renart Boulon zich onderscheiden in een zuivere volle smaak: het ‘meroir’ van de oesters.
Voor meer informatie over onze Renart Boulon oesters: www.renartboulon.eu
Hieronder ons assortiment oesters:

Originele afbeeldingPrimeur oesters:
Een oester afkomstig uit de Grevelingen, met de hand geselecteerd. Met stevig vlees en nootachtige smaak. De schelp, soms grillig gevormd, heeft een grijs witte tint. Een smaakvolle en toegankelijke oester. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid: Nr 1, Nr 2, Nr 3 en in manden van 6,12, 25, 36 en 50 stuks.

Originele afbeeldingSuperieur oesters:
Een geselecteerde oester van de beste oesterpercelen. Goed gevulde oester, mede dankzij de voeding met algen. De smaak heeft een vleugje citrus. De schelp is hol van vorm met een lichte groene gloed. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid: Nr 2, Nr 3 en in manden van 6,12, 24, 36 en 50 stuks.
Originele afbeeldingGrandeur oesters:
Een geselecteerde oester van de topkwaliteit kweekpercelen in de Oosterschelde. Door de voeding met specifieke algen heeft de oester een lichtgroene kleur. Dit geeft de typische zachte oestersmaak met een hint van citrus en watermeloen. De schelp is hol van vorm met een lichte groene gloed. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid: Nr 2, Nr 3 en in manden van 6, 12, 24, 36 en 50 stuks.


Originele afbeeldingRoyal Grandeur oesters:
De platte oester is de koningin onder de oesters. Speciaal gekweekt in de Grevelingen, op alleen de topkwaliteit percelen. Door de algen en het bronwater komt de typische volle smaak van deze oester nog meer naar voren. De schelp is rond met duidelijke groeiringen. De absolute top oester.
Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid : Nr 2, Nr 3 en in manden van 6, 12, 25, 36 en 50 stuks.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Otterschelp (Lutraria lutraria)
Tellines (Donax trunculus)
Lupini (Venus Gallina)
Vernis (Callista Chione)
Praire (Venus verrucosa)
Palourdes (Tapes Philippinarum)
Clam (Mercenaria mercenaria)
Wulken (Buccinum undatum)
Amandes (Glycymeris glycymerus)
Witte Venus (Spisula solidissima)
Oesters (Crassostrea gigas, Ostrea edulis)
Alikruiken (Littorina-Littorea)
Vongole Veraci (Tapas Semidecussatus/Philippinarum)
Kokkels (Cerastoderma edule)